Pruiken Thuiszorg Nederland

By

Michèle Häcker

Pruiken voor jou, met jou

Vergoeding van een pruik of haarwerk in 2017

Hoeveel krijg ik dit jaar van mijn pruik vergoed?

Een haarwerk of pruik is een zeer goede oplossing bij haaruitval door ziekte of een behandeling van ziekte, zoals bijvoorbeeld bij chemotherapie. De landelijke basisvergoeding voor 2017 is vastgesteld op €419,50. Bent u aanvullend verzekerd? Dan komt u in aanmerking voor een extra vergoeding (bovenop de basisvergoeding), waarvan de hoogte verschilt per zorgverzekeraar en verzekeringspakket. Hiervoor heeft u wel een medische verklaring nodig van uw huisarts of medische specialist. Wij zijn erkend door alle verzekeringsmaatschappijen en declareren de pruik direct voor u.

Klik hier om te kijken hoeveel u vergoed krijgt bij uw verzekeringsmaatschappij.

Lees meer

Op huisbezoek in Nijmegen

De nuchtere 58 jarige Gerdie Neijenhuyzen-Schoonwater uit Nijmegen kreeg haar haar helaas niet terug nadat zij in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) chemotherapie en een aanvullende hormoonbehandeling voor borstkanker had gekregen. “Het blijft fluizig dun”, zegt ze. “Het is maar haar, mijn gezondheid is veel belangrijker.” Daar geven wij jou 100% gelijk in Gerdie. Haar dochter is verpleegkundige bij Interzorg en zag een cliënte van ons op Facebook en attendeerde haar op onze haarwerken. Ze is erg blij met haar nieuwe haarwerk en ontvangt al veel complimentjes van anderen!

Lees meer

Op huisbezoek bij de familie Roy

Vrijdag waren we op huisbezoek bij Glenda en Dencio Roy uit Amsterdam. Glenda draagt al jaren met veel plezier onze pruiken. “Een hele verbetering met vroeger. Pruiken Thuiszorg Nederland is zo lekker privé. Michèle neemt altijd alle tijd voor me en er is heel veel keuze!”, aldus Glenda. Bedankt voor het poseren en de gezellige middag!

 

 

 

Lees meer